Διδακτορικές διατριβές
284
page-template-default,page,page-id-284,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,transparent_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ

 

Παναγιωτοπούλου, Ι., Κοινωνικο-χωρική θεώρηση της μέσης επαγγελματικής εκπαίδευσης. Η συσσωρευτική διαδικασία μεταλλαγής της στη μεταπολεμική Ελλάδα, 1992.
Μάρκου, Μ., Μορφές και διαδικασίες οικειοποίησης του χώρου στο δυτικό τμήμα του λεκανοπεδίου Αττικής: Η περίπτωση του Δήμου Μοσχάτου, 2001.
Σαγιάς, Ι., Κοινωνικός και χωρικός καταμερισμός εργασίας στον αστικό χώρο: Το παράδειγμα των βιομηχανικών και βιοτεχνικών δραστηριοτήτων στο Νομό Αττικής, 1978-1988, 2001.
Βαλεριάνου, Κ., Προσεγγίζοντας τους μετασχηματισμούς στο σύγχρονο αστικό χώρο. Μελέτη περίπτωσης: Δήμος Πειραιά, 2007.
Τσεβρένη, Ι., Η πόλη μέσα από τα μάτια των παιδιών: Προσεγγίζοντας το συμμετοχικό σχεδιασμό του χώρου μέσα από μία εναλλακτική θεώρηση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, 2008.
Σαμαρτζής, Π., Σχεδιάζοντας βήματα για την ανάπτυξη, δίνοντας βήμα στους πολίτες: Ξεκινώντας ένα πείραμα στο δήμο Αυλώνος Νομού Ευβοίας, 2010.
Τούση, Ευγ., Χωρο-κοινωνική εξέλιξη των προσφυγογενών οικισμών στην Ελλάδα: Συγκριτική διερεύνηση παραδειγμάτων από τον αστικό και αγροτικό χώρο, 2014.